Det kommer mera!

Idag har vi pyntat med lite personliga grejer i köket... Vi har även hittat ascoola grejer i lägenheten, typ en asgammal super-8-film om en indian hahaha!

Vi hitta MARIO i en ölmugg, det är ett tecken på att det här kommer ÄGA!!! Fler bilder kommer senare, vi har snyggast prydnadssaker i stan!

omg

Det är svårt att förstå exakt hur mkt sopor en människa egentligen kan samla på sig under en livstid. Det fanns VÄLDIGT mycket saker i lägenheten vi ska flytta till. Vi har rensat ut en hel del under två dagar, och gått en del omgångar till soprummet och vi är fortfarande inte klara. Men det är mysigt att hålla på och feja och se hur det går framåt och snart kommer lägenheten bli så himla grym <3

//Ros

There is no place like home!Jag hittade en banan i skafferiet!Och en burk ananas! (Burken hade visst rostat sönder)Så här ser vardagsrummet ut för tillfället. Jääävligt tantigt, min styvfarmor är tydligen en riktig sparare! (Jag har inte ens träffat henne, dock talats vid på telefon)Hallen."Mitt" rum. Lägg märke till den där lilla soffan  som sticker fram på bilden, har ni någonsin sett något så vackert i hela ert liv??! Hrm, den gör sig inte rättvisa på bild..

Basic instinct....

Haha fattar ni? Basic som i bas/grund ;D - Här kommer basfaktan som ni suktar efter:

KARUSELLVÄGEN - ÄLSKA DET NAMNET!!!

3 rum
73 kvm
10 min från tuben i kramsnö
5080 i månadshyra - det är en bostadsrätt som tillhör min styvmormor så att säga, hon ska in på hem den lille stackarn!
2 katter - KJELL OCH RALF flyttar in när flytten är klarDusch, det är ingen kabin, golvet sluttar liksom och så finns det ett draperi! Ni hittar vårat framtida draperi HÄR och vårat framtida dushmunstycke HÄR!

Bottenvåningen, enda lägenheten på den våningen (färre att störa vid FEZT). Så vi delar våning med tvättstugan och cykelrum/förråd

Ingen balkong - ingen större fara i skogen, ingen av oss röker ju ;D (när det är FEZT är det nära till porten, BV som sagt)


 RYMLIGT KÖK!!! hej kök hej isa


mitt hem min borg

Jag är en väldans hemmakär människa. Trivs jag inte hemma mår jag ej bra. Just nu trivs jag ganska bra hemma, det är lite crowded med småsyskonen som börjar bli stora och så men mitt rum är jag VÄLDIGT förtjust i, vi gjorde om för nåt åt sen och det blev nymålat med fondvägg (tapet) och så, så att jag är väldans nervös för att flytta på ETT sätt eftersom jag måste fixa till mitt framtida rum så gott jag kan. Men så småningom kommer det nog bli mys! Men däremot kommer ju allt annat äga med att flytta till casa rosisa. MEN såhär ser mitt framtida rum ut atm:

not so hot! Och dessutom luktar det lite som jag minns att det luktade när man kom in till de gamla när jag var med mamma på jobbet ibland när hon jobbade på Hässelby Servicehus.... MEN MEN MEN det kommer bli grymt. ut med det gamla in med nya osv osv osv. PEPP!!! :) Kommer dock sakna kulören på mina väggar enormt mycket, det är typ den finast färgen jag sett (lila) men jag ska ändå sätta upp massa fina bilder osv osv så jag tror att det kan bli riktigt fint till slut. kul med nåt nytt. och kul att ha izor på andra sidan hallen nästan hela tin! bara att ropa: HAA--LÅÅÅÅ HAA-LÅÅÅÅ så kan hon hämta lite skumpa (Obs internskämt)


//Ros


Borta bra men hemma bäst!

Vi flyttar till Karusellvägen (T: Midsommarkransen) i mellandagarna - januari (?).
Grejer ska slängas, möbler ska slängas, tavlor och en massa album ska packas ner.

Vi ska skrubba som Askungen gör i filmen, lika så sött kanske det inte kommer bli, men när ingrodd smuts ställer sig i våran väg åker ju hårdahandskarna på!

Casa Rosisa! (För att jag och Rosie lekte företag när vi var små som hette Rosisa AB)

oj oj oj oj oj

Idag har toan i Casa Rosisa fått sig en riktig omgång. men imorrn kommer jag med Cillit Bang POWER REMOVER och då jävlar ska den skina som ALDRIG förr.

Känns rätt att skriva mitt första inlägg på den här bloggen om det. Ett fräscht badrum är essentiellt, annars vill ingen komma hem till en. Och tro mig ni KOMMER vilja komma hem till oss i Mizziz!!!! <3


//Ros

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0